Frans Steijvers Renault V72
Home > Links

Links

aanbevolen links

www.atr-agri.com
Deze Franstalige site is opgericht door de "vrienden van Renault Tractoren". Dit is een van de weinige pagina's op internet waarop informatie te vinden is over de oudere types Renault Tractoren.

www.renault-classique-utilitaires.com
Het doel van de vereniging "Renault Classique Utilitaires et Agricoles" is om deze eigenaars/gebruikers, elk met hun problemen, gevonden oplossingen, flarden van technische kennis of literatuur bij elkaar te brengen om elkaar te kunnen ondersteunen.

www.renaultoloog.com
Deze Nederlandstalige pagina bevat informatie van alles waar maar renault op staat gedrukt.

www.saurerlkw.ch
Site van oud-collega Laurent Dircks. De website is toegewijd aan zijn passie de trucks van het merk Saurer (Berna).verenigingen

otmv.trefnet.nl
Site van de Oude Trekker en Motoren Vereniging afdeling Noord Holland.

vieilles.soupapes.free.fr
Franstalige site van "tractor vrienden Vieilles Soupapes.

www.16kmclub.nl
De 16km Club is opgericht per 1 januari 1998 en is voortgekomen uit liefhebbers van oldtimer tractoren om gezamenlijk met leden, evenementen en bijeenkomsten te organiseren in Kootwijk e.o., met als doel de oldtimer tractoren met landbouwmachines in te zetten zoals vroeger gebruikelijk was.

www.hmtklep.nl
Pagina van de Historische Motoren en Traktoren vereniging. Dit is een van de grootste verenigingen op het gebied van traktoren en historische motoren.

www.motmontfort.nl
Pagina van het Montforter Oldtimer Treffen. Hierop vind je alles wat je moet weten over het MOT.

www.otmvlimburg.com
Site van de Oude Trekker en Motoren Vereniging Limburg.particulieren

www.aftakas.com
Deze website van Lennard Muffels bevat foto's van zijn Ferguson TEF20. Daarnaast zijn er op deze site links te vinden naar andere tractor-websites.

www.der-schlepper.de
Deze Duitstalige site van Dirk Janz bevat informatie over zijn Fordson Super Majors. Daarnaast zijn er op deze site veel links te vinden naar andere tractor-websites.

www.oudetrekkers.nl
Deze site van Klaas Drint bevat informatie over zijn Hanomag. Daarnaast zijn er op deze site veel andere leuke en interessante zaken te vinden.

www.ferguson-hobby.nl
Deze site van Maurice Boerman bevat informatie over zijn Fergusons.


onderdelen

www.swustetractoren.nl

www.histoparts.com

www.dijkstralangeweg.nl


overigen

laboutiquedutracteur.com
Franse online shop voor tractor onderdelen

lestracteursrenault.pro-forum.fr
Franse forum over voornamelijk Renault tractoren.

vieilles.soupapes.free.fr
Franse website over verschillende tractoren.

www.landdag.nl
De Landdag is een evenement waarin oude tijden herleven. De initiatiefnemer van dit evenement is Harrie Gubbels. Hij organiseerde samen met een aantal dorpsgenoten een dag waarop bezoekers konden genieten van oude landbouwmachines en oude tractoren.

Naast de jaarlijks vaste thema's hebben we ieder jaar wisselende thema's. De vaste thema's zijn: oude tractoren, oude landbouwmachines (meestal in werking te zien), oldtimer vrachtwagens en oude ambachten. De wisselende thema's variren van: diverse onderdelen met betrekking tot paarden, modeshow van oude kledij, honden behendigheid, schapendrijven, valkenier, ouderwetse manier van brandblussen, enz. enz.

www.molensinweert.nl
Website van de Molenstichting Weerterland. Hieronder valt onder andere molen "De Nijverheid" (de Nijsmolen op de hoek Sint Jozefstraat/Veldstraat in Stramproy)

www.tractorlinks.com
Deze engelstalige pagina bevat links van vooral Amerikaanse tractoren, maar is toch de moeite waard.

www.traktorwereld.nl
Nederlandstalige website met veel tractornieuws.

-----------------------------------------------------------------------------------

disclaimer

Aangezien de hier genoemde links worden onderhouden door derden, kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor de content die op deze pagina's wordt aangeboden.